С О О П Ш Т Е Н И Е


 По повод одржувањето на активностите за одбележување на верскиот празник Свети Трифун, како и секоја така и оваа година ќе се одржи традиционалниот избор на најдобри домашни вина и ракии, како и интернационален избор на најдобри вина од домашни и меѓународни винарии. Сите заинтересирани лица за учество на натпреварот потребно е да достават по 2 мостри од виното или ракијата најдоцна до 8-ми февруари ( петок ) во просториите на Туристичкиот инфо центар Желкова куќа на втори спрат од 9 до 12 часот кај лицето Ивица Златковиќ. Подетални информации можат да се добијат на телефон 072-320-833.

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.