СООПШТЕНИЕ


На ден 04.07.2013 г. (Четврток) во 18:00ч. во Просториите на Ресторан ,,Рубико” ќе се одржи Шестата Форумска сесија по Програмата -,, Форуми во заедницата” во општина Неготино,  на која ќе бидат презентирани постигнатите резултати по однос на проектот ,,Управување со отпадот во руралните средини на општина Неготино,,.

Leave a Reply

Your email address will not be published.