ГРАДОНАЧАЛНИКОТ АПОСТОЛОВ ВО ПОСЕТА НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ЕНЕРГЕТИКА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ АПОСТОЛОВ ВО ПОСЕТА НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ЕНЕРГЕТИКА

   Во просториите на Агенцијата за енергетика, Директорот Г-дин Гечевски Лазар одржа работна средба со Градоначалникот на Општина Неготино, Г-дин Ванчо Апостолов, на која му го врачи позитивното мислење по Предлог- Програмата за енергетска ефикасност. На работната средба беше разговарано за идните развојни планови и инвестиции во областа на обновливите извори на енергија и енергетската ефикасност во оваа Општина како и  потребата за поголема заедничка соработка во оваа област.

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.