Ревија на современи македонски филмови

Ревија на современи македонски филмови

   Во рамките на втората фаза на манифестацијата “Топол културен бран 2014”, во организација на Општина Неготино и Министерството за култура на РМ, од 25 до 29 август во Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” ќе се одржи Ревија на македонски современи филмови:
1.    Ова не е американски филм, 25 август (понеделник)
2.    Трето полувреме, 26 август (вторник)
3.    Панкот не е мртов, 27 август (среда)
4.    Балканот не е мртов, 28 август (четврток)
5.    Војната заврши, 29 август (петок)
Сите проекции започлнуваат во 20.00 часот во Центарот за култура “Ацо Ѓорчев”.


       

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.