Велигденска честитка од градоначалникот Апостолов до православните верници


Почитувани граѓани на општина Неготино, почитувани граѓани на Република Македонија! Ми претставува чест и задоволство од мое лично име и од име на локалната самоуправа Неготино на сите граѓани – православни верници да им го честитам големиот празник Велигден со искрени желби за добро здравје, среќа и успех на личен и професионален план. Ви посакувам Велигденските празници кои ги зближуваат луѓето да ги поминете во пријатна и весела атмосвера во кругот на најблиските со желби за благосостојба во Вашите семејства. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ – НАВИСТИНА ВОСКРЕСЕ!


Leave a Reply

Your email address will not be published.