Турнир во табла по повод Денот на градот – 8 Ноември

Турнир во табла по повод Денот на градот – 8 Ноември

   По повод одбележувањето на Денот на градот – 8 Ноември, општина Неготино и оваа година традиционално по седми пат го организира ТУРНИРОТ ВО ТАБЛА “НЕГОТИНО 2015”, кој ќе се одржи од 5 до 7 ноември 2015 година во туристичко-информативниот центар “Желкова куќа”. Право на учество имаат сите заинтересирани граѓани. Учеството на турнирот е бесплатно, а наградите за најдобрите во вкупен фонд од 15.000 денари ги обезбеди општина Неготино (прва награда 7.000 денари, втора награда 5.000 денари и трета награда 3.000 денари). Пријавувањето за учество на турнирот е на телефонскиот број 075/777-919 кај лицето Зоран Недев. Исто така, своето учество на турнирот заинтересираните граѓани можат да го пријават во кафе бар “Јоко” и берберница “Коко” во Неготино.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.