„Комуналец“ од 25.04 (понеделник) ја пушта технолошката вода


  Од ЈП „Комуналец“ информираат ставањето во функција на паралелниот систем за наводнување на дворните површини ќе се случи од понеделник (25.04) кога низ системот ќе биде пуштена технолошката вода која граѓаните ќе можат да ја користат за наводнување на дворните површини, миење на возилата и за други потреби. „Комуналци“ ги замолуваат граѓаните во пресрет на пуштањето на технолошката вода да си ги проверат дворните инсталации и доколку се во можност да ги доведат во исправна состојба,а доколку се соочат со одредени проблеми да се обрата во ЈП „Комуналец“ или на телефонскиот број 043/361-711.

Leave a Reply

Your email address will not be published.