Патронен празник на ООУ„Гоце Делчев“ од Неготино

Патронен празник на ООУ„Гоце Делчев“ од Неготино

   Во присуство на ученици, вработени, сегашни и поранешни просветни работници и други гости од општина Неготино, денеска во просториите на училиштето на пригоден начин беше одбележан патрониот празник на Општинското основно училиште „Гоце Делчев“. Пригодно обраќање пред присутните имаше директорката на оваа образовна установа Весна Јованова, која наедно и ги додели наградите на учениците чии творби беа прогласени за најусшешни по предходно распишан конкурс. Настанот беше збогатен и со богата културно-уметничка програма.

 

 

 

 

     


Leave a Reply

Your email address will not be published.