На 18-ти мај (четврток) во Неготино ќе се одржи матурскиот бал

На 18-ти мај (четврток) во Неготино ќе се одржи матурскиот бал

  Стотина ученици од средното општинско училиште „Св. Кирил и Методиј“ од Неготино на 18-ти мај (четврток) заедно со своите врсници од повеќе градови во Република Македонија на градскиот плоштад во нашиот град ќе го одиграат традиционалниот матурски баал – квадрил. На свеченоста свое обраќање ќе има директорката на училиштето Оливера Николова-Ташева.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.