Се изведуваат земјени работи на 2 парцели во ИЗ Неготино

Се изведуваат земјени работи на 2 парцели во ИЗ Неготино

   Се интензивираат градежните работи во Индустриската зона Неготино. По неодамнешното стартување на работите за расчистување на теренот, деновиве градежната механизација е активна преку изведување земјени работи на 2 парцели во ИЗ Неготино. По завршувањето на овие работи следува и изградбата на стопанско индустриски капацитети од страна на инвеститорот на споменатите 2 од вкупно 17 градежни парцели. Инаку, Индустриската зона Неготино се протега на површина од 25 хектари

 

 

   


Leave a Reply

Your email address will not be published.