Прес конференција на градоначалникот Делков


Во рамките на ветеното отчетно и транспарентно работење и навремено информирање на граѓаните, градоначалникот на општина Неготино Тони Делков денеска одржа редовна прес-конференција на која говореше за тековните активности на локалната самоуправа, а даде и свое видување на наводите изнесени на последниот прес на ОК ВМРО-ДПМНЕ Неготино.

 

View on YouTube


Leave a Reply

Your email address will not be published.