Амбасадорот на САД Џес Бејли во работна посета на Неготино

Амбасадорот на САД Џес Бејли во работна посета на Неготино

    Неговата Екселенција амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Република Македонија Џес Бејли придружуван од членови на неговиот кабинет оствари работна посета на општина Неготино. За време престојот во нашиот град амбасадорот Бејли се задржа во краток разговор со градоначалникот на општина Неготино Тони Делков со кого разговараше на теми поврзани со функционирањето на локалната самоуправа и проектите што општината ги реализира за подобрување на условите за живот на сите граѓани на неготинска општина.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.