Во среда (19.07.) на старата градска чаршија ќе се одржи „Неготинска музичка вечер“


Во рамките на 6-дневната програма што општина Неготино ја подготви и ќе ја реализира во периодот од 18-ти до 23-септември (вторник-недела), во среда на старата градска чаршија ќе се одржи “Неготинска музичка вечер“. На вечерта која ќе изобилува со музика и забава за сите генерации ќе настапат босанската музичка sвезда Амар Гиле, Бени Шаќири и DJ COSMO Z. Настанот започнува во 21,00 часот, а организаторот упатува покана до сите заинтересирани граѓани од општина Неготино и поширокиот регион да присуствуваат на „Неготинската музичка вечер“.

View on YouTube


Leave a Reply

Your email address will not be published.