Поради настанат дефект дел во дел од градот водоснабдувњето е во прекин


   Од Јавното претпријатие „Комуналец“ од Неготино ја иформираат јавноста дека денеска (четврток 27 септември) поради настанат дефект на улицата Кирил и Методиј во прекин е водоснабдувањето за населението во дел од Неготино. Имено, без вода се жителите кои живеат на следните улици: Марксова, Киро Крстев-кракот кај детската градинка, Борис Кидрич, Вардарска, Вано Ташев, Ѓоко Мишев, Пиринска, Првомајска, 25 Мај, Енгелсова, ЈНА и Маршал Тито-делот кај излезот кон Кавадарци. Екипи на Комуналец се на терен и работат на отстранување на дефектот, а по неговото санирање ќе дојде до нормализирање на водоснабдувањето.


Leave a Reply

Your email address will not be published.