Една година отворена општина-прес на градоначалникот Делков


   Се информира јавноста од општината дека утре (среда) 14.11.2018 година со почеток од 11,00 часот во големата сала на општината градоначалникот на општина Неготино Тони Делков ќе одржи прес-конференција на која се поканети, ќе ја проследат  и од истата ќе информираат локални, регионални и државни медиуми. Пресот ќе биде на тема „ЕДНА ГОДИНА ОТВОРЕНА ОПШТИНА“ и на истата градоначалникот Делков ќе ги информира присутните и пошироката јавност за остварените проекти и активности наа општина Неготино за периодот од 1 година од неговото стапување на функцијата градоначалник на општина Неготино.


Leave a Reply

Your email address will not be published.