Новогодишна програма

Новогодишна програма

   Општина Неготинo и воспитно-образовните установи во периодот од 24 до 27 декември (понеделник – четврток) ќе бидат организатори на повеќе културно-забавни случувања, во кои главната улога ќе ја имаат најмладите – децата од двата клона на градинката “Фемо Кулаков” и учениците од музичкото училиште “Владимир Арсовски” и двете основни училишта од градот. Преку музика, игра, пеење и смеење тие ќе се обидат да ја донесат новогодишната магија до срцата на сите посетители на настаните кои ќе бидат дел од богатата новогодишна програма.

Oпштина Неготино ги поканува сите граѓани масовно да ги посетат понудените новогодишни настани во деновите од 24 до 27 декември и заеднички да уживааат во новогодишното расположение и магијата која што ја носат овие денови од годината.

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.