Новогодишни пакетчиња за дечињата од ромската заедница

Новогодишни пакетчиња за дечињата од ромската заедница

   Секретарот на општина Неготино Ивица Златковиќ, претставници на Здружението на граѓани Вардарски тек и на Црвениот крст од нашиот град денеска другаруваа со најмладите припадници на ромската заедница. Средбата која се одржа во селото Криволак беше искористена на дечињата да им бидат доделени новогодишни пакетчиња со желби за добро здравје и многу среќа во Новата 2019 година. 

 

 

   

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.