Делков: Со љубов, единство и слога да го направиме Неготино уште поубаво место за живеење


Почитувани граѓани на општина Неготино !

Празниците се момент за нова надеж и верба дека ни претстои подобра и поуспешна година за сите нас и кога си посакуваме многу здравје, радост и среќа во годината што доаѓа. Новата 2019 година е нова шанса да продолжиме да работиме за доброто на Неготино и населените места во општината, затоа што од нас самите зависи иднината и развојот на општината. Само со љубов, единство и слога заедно можеме да го изградиме нашиот сакан град и да ја реализираме програмата за работа. Јас како градоначалник на општина Неготино од мое лично име и од име на локалната самоуправа Ви посакувам пријатно и ведро расположение за време на престојните празници. Ви посакувам празничните моменти да Ви бидат исполнети со најдобри желби за здравје, среќа, бериќет и разбирање.

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИКНИ ПРАЗНИЦИ, ДРАГИ МОИ СОГРАЃАНИ !


Leave a Reply

Your email address will not be published.