Уште една театарска комедија на репертоарот на Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” од Неготино

Уште една театарска комедија на репертоарот на Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” од Неготино

Во понеделник, 25 февруари 2019 година во Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” Неготино ќе гостува аматерскиот театар од Крива Паланка со комедијата “Јас повеќе не судам, тие ми пресудија мене”. Одлична можност за уживање на љубителите на театарот од Неготино.
Почетокот на претставата е закажан за 19:00 часот, а влезот чини 100 денари.


Leave a Reply

Your email address will not be published.