Градоначалникот Делков на средба со делегации на ГШ на АРМ и армијата на САД

Градоначалникот Делков на средба со делегации на ГШ на АРМ и армијата на САД

  Градоначалникот на општина Неготино Тони Делков денеска оствари работна средба со претставници на Генералштабот на македонската армија и делегација на армијата на Соединетите Американски Држави. Претставници на двете армии ќе земат активно учество на престојната воена вежба која во месец јуни, оваа година, ќе се одржи на Армискиот полигон „Криволак“.

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.