Со бекатон коцки се уредува улица во село Војшанци

Со бекатон коцки се уредува улица во село Војшанци

   Општина Неготино со средства од сопствениот буџет реализира уште еден проект во населените места во нашата општина. Во случајов, станува збор за изведување на градежни активности во неготинското село Војшанци каде што во тек е уредување на улица со поставување на бекатон коцки. Како што информираат стручните служби, со овој зафат ќе биде уредена улицата на површина од 1.200 м2 со поставување на бекатон коцки, односно улицата која води до црквата и до игралиштето во ова населено место.

 
 
 
 
 
         

Leave a Reply

Your email address will not be published.