Поради лошите временски услови, дезинцекцијата одложена за утре (11.07.2019)


Од  локалната самоуправа Неготино ги информираат граѓаните на неготинска општина дека поради присуството на лоши временски услови, најавената за вечерва (среда) дезинсекција се одлага и ќе се изврши утревечер (четврток 11.07.2019 година).

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.