Со бекатон коцки се поплочува улица во с.Криволак

Со бекатон коцки се поплочува улица во с.Криволак

   Со средства обезбедени од Буџетот на општина Неготино  продолжуваат градежните активности за уредување на улици во населените места во нашата општина. Така, во моментов градежни активности се одвиваат во селото Криволак каде што со бекатон коцки се врши поплочување на уште една пристапна улица која води до образовна установа. Станува збор за поставување бекатон коцки на улица на вкупна површина од околу 500 метри квадратни. Се очекува градежните работи за уредување на оваа улица во Криволак да завршат во првите денови од месец август.

 

     


Leave a Reply

Your email address will not be published.