Дождот не беше пречка Неготинската вечер да се одржи и оваа година.

Дождот не беше пречка Неготинската вечер да се одржи и оваа година.

Општина Неготино и јас како градоначалник им се заблагодаруваме на сите присутни и се надеваме дека предизвикавме добра забава кај секој еден од вас.

 

 

 

           


Leave a Reply

Your email address will not be published.