Финишираат работите за уредување на просторот околу Спомен-костурницата

Финишираат работите за уредување на просторот околу Спомен-костурницата

   На терен веќе извесен период се одвиваат и во завршна фаза се работите за уредување на просторот околу Спомен-костурницата во Неготино-проект кој локалната самоуправа го спроведува во соработка со Центарот за развој на Вардарскиот плански регион. Со реализацијата на овој проект граѓаните на Неготино на располагање ќе добијат пријатно катче каде во одмор и релаксација ќе можат да поминуваат дел од своето слободно време.

 

 

 

     


Leave a Reply

Your email address will not be published.