Започна реконструкцијата на спортската сала „Младост“

Започна реконструкцијата на спортската сала „Младост“

    После долги години провлекување на овој проблем, општина Неготино започна со негово решавање. Станува збор за отпочнувањето на работите за реконструкција на спортската сала „Младост“.Во оваа фаза на реконструкција ќе бидат опфатени подната и кровната конструкција во големата и во малата сала.

 

 

 

     


Leave a Reply

Your email address will not be published.