ПРОДОЛЖЕН РОКОТ за наградниот конкурс(цртежи и есеи) „ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“


Почитувани,
Во врска со претходно доставениот повик за учество на конкурс на тема „ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“, Ве известуваме дека рокот за доставување на цртежи и есеи од страна на учениците во основните училишта во Општина Неготино, Република Северна Македонија и Општина Алмопиa, Република Грција се продолжува и истиот трае до 13 декември 2019 година.


Leave a Reply

Your email address will not be published.