Еколошка акција “Администрацијата чисти” утре (Сабота) 14.12.2019 Со почеток од 0️9️ часот

Еколошка акција “Администрацијата чисти” утре (Сабота) 14.12.2019 Со почеток од 0️9️ часот

   Еколошката акција, „Администрацијата чисти” во Неготино ќе се одржи на две соседни локации во градот и тоа – околината под Хотел “Парк” и паркот на СРЦ “Младост”  За сите вклучени во акцијата обезбедена е и соодветна опрема- ракавици, ќеси (за отпад и пластика), маски.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.