Се изврши реконструкција на дел од ул„8 Ноември“ во должина од 400 метри

Се изврши реконструкција на дел од ул„8 Ноември“ во должина од 400 метри

  Согласно годишната Програма за работа на локалната самоуправа и со средства од Буџетот на општина Неготино од околу 3.000.000 денари се изврши реконструкција на најоштетните делови од улицата „8 Ноември“ во нашиот град. Градежните работи се одвиваа во две фази и тоа гребење и отстранување на стариот асфалт и поставување нов асфалтен слој на оваа улица во должина од 400 метри со опфаќање на површина од 2.000 метри квадратни.

 

 

 

       


Leave a Reply

Your email address will not be published.