Среќна Нова 2020-та година


Почитувани граѓани на општина Неготино!

Ако здравјето е најважно, среќата најпотребна, а љубовта и хармонијата неопходни, искрено посакувам сето тоа да биде дел од Вашиот живот во Новата 2020-та година. Исто така, во Новата година Ви посакувам многу незаборавни моменти на среќа, радост, успех и благосостојба заедно со Вашите најблиски. Празниците се денови за опуштање и релаксирање, па токму затоа сите заедно со нашите најблиски да ги поминеме во ведра и пријатна атмосфера и во весело расположение.

СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА !


Leave a Reply

Your email address will not be published.