Хортикултурно се уредуваат жардинериите на булеварот „Маршал Тито“

Хортикултурно се уредуваат жардинериите на булеварот „Маршал Тито“

   По уредувањето на жардиниерите на булеварот Маршал Тито во близина на СРЦ „Младост“, општина Неготино продолжи со хортикултурно уредување на истите. Имено, засадени се садници кои ќе го разубавуваат овој дел од градот.  Активностите кои се реализираат се во рамки на потпроектот „Вински, апи и еко туризам во Неготино и околината.

 

 

 

   


Leave a Reply

Your email address will not be published.