Помош на мобилните тимови на Општина Неготино

Помош на мобилните тимови на Општина Неготино

Помошта на мобилните тимови на Општина Неготино ќе се состои од:

Помош за набавка на намирници
Подигање на лекови од аптека и нивна достава до живеалиштето
Плаќање на сметки

Активноста започнува од утре 17.03.2020 (Вторник)

Сите граѓани кои имаат потреба од ваквите услуги да се обратат на телефонските броеви

070/ 407-827
043/ 361-045

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.