И З В Е С Т У В А Њ Е


Се известуваат потрошувачите од Неготино дека поради санирање на дефект на главен цевковод   Ф 315 кон Неготино можно е да се јават прекини во водоснабдувањето во периодот од 10 до 15 часот на 18.03.2020 г. (среда).
Молиме за разбирање.

датум                                                              Ј.П.„Комуналец“- Неготино
18.03.2020 г.


Leave a Reply

Your email address will not be published.