Дезинфицирање на сите возила кои влегуваат во град Неготино

Дезинфицирање на сите возила кои влегуваат во град Неготино

    Во тек е дезинфицирање на сите возила кои влегуваат во град Неготино, односно дезинфекцијата се врши и на двата влеза.

#СедиДома
#Covid19

 

        

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.