АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА НЕГОТИНО


Во врска со ново настанатата ситуација со Kорона вирусот во нашата држава , а со цел за заштита на граѓаните од општина Неготино, упатуваме апел до  граѓани-волонтери од нашата општина да се вклучат во акцијата за дезинфекција на сите возила кои влегуваат во нашиот град. Акцијата започна да се спроведува од 21.03.2020 година (сабота) на два пункта и ќе продолжи континурано и во следниот период. Режимот  и начинот на вршење на дезинфекција на возилата ќе се врши и ќе се прилагодува согласно потребите во следниот период.

Пријавување во понеделник од 08.00-16.00 часот на мобилен  076222323 кај лицето Јордан Коцев-општина Неготино .

Дополнително по Вашето пријавување ќе бидете известени за датум и распоред на дежурство.

Однапред Ви благодариме за помошта, која во овие моменти е од огромно значење за сите !!!


Leave a Reply

Your email address will not be published.