Општина Неготино упатува огромна благодарност до Синдикатот на ТЕЦ „ Неготино “ кои за потребите на ЈП „ Комуналец “ Неготино донираа заштитни маски, а дополнително ќе донираат и средства за дезинфекција во висина од 30.000 денари

Општина Неготино упатува огромна благодарност до Синдикатот на ТЕЦ „ Неготино “ кои за потребите на ЈП „ Комуналец “ Неготино донираа заштитни маски, а дополнително ќе донираат и средства за дезинфекција во висина од 30.000 денари

  Општина Неготино упатува огромна благодарност до Синдикатот на ТЕЦ „ Неготино “ кои за потребите на ЈП „ Комуналец “ Неготино донираа заштитни маски, а дополнително ќе донираат и средства за дезинфекција во висина од 30.000 денари. Воедно, синдикатот обезбеди и донираше заштитни маски и ракавици за ОВР Неготино, како и заштитни маски за вработените во ТППЕ (противпожарна единица)Неготино.

Голема благодарност упатуваме и до компанијата Интек Нова ДООЕЛ – Неготино која донираше заштитни маски – шлемови за потребите на волонтерите и ЈП „ Комуналец “ Неготино кои секојдневно се на терен.

Благодарност за поддршката и високото ниво на хуманост во овие моменти кога се соочуваме со епидемија предизвикана од Корона вирусот.

 


   

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.