Градоначалникот Делков со благодарност до граѓаните-волонтери

Градоначалникот Делков со благодарност до граѓаните-волонтери

   Градоначалникот на општина Неготино Тони Делков упатува јавна и огромна благодарност до совесните граѓани – волонтери за пружената несебична поддршка кои дежураат и вршат дезинфекција на сите возила кои влегуваат на двата мобилни пунктови на влезот на град Неготино.  Исто така, однапред им се заблагодарува и на пријавените волонтери за деновите кои следуваат! Паралелно, градоначалникот Делков апелира секој граѓанин кој е во можност и сака да даде придонес во борбата за спречување на коронавирусот, односно да волонтира во наредните денови, може да се пријави на телефонскиот број +389 76 222 323 кај лицето Јордан Коцев. Сето ова со единствена цел, сите заедно со здружени сили да го спречиме ширењето на опасниот вирус!

 

 

 

     


Leave a Reply

Your email address will not be published.