Фирмата „Делта-тим“ од Тимјаник покажа општествена одговорност

Фирмата „Делта-тим“ од Тимјаник покажа општествена одговорност

   По упатениот апел од страна на општина Неготино до сите правни и физички лица од нашата општина за донирање на средства и материјални добра, во изминативе денови неколку фирми покажаа општествена одговорност преку доделување донации кои беа поделени онаму каде што тоа е најпотребно. Денеска регистрираме донација од фирмата „Делта-тим“ од Тимјаник која донираше средства за хигиена и храна и истите во најкраток рок ќе бидат распределени на ранливите категории граѓани.


Leave a Reply

Your email address will not be published.