Општина Неготино упатува огромна благодарност до фирмата „ Агро Калем “ Тимјаник за донацијата

Општина Неготино упатува огромна благодарност до фирмата „ Агро Калем “ Тимјаник за донацијата

   Општина Неготино упатува огромна благодарност до фирмата „ Агро Калем “ Тимјаник за донацијата од 12.000 денари, средства кои ќе бидат искористени за набавка на заштитна опрема односно заштитни ракавици и маски кои во овој момент се најпотребни.

Leave a Reply

Your email address will not be published.