Благодарност упатуваме и до фирмите „ Си Мар “ Војшанци и Автошколата „ 15 Јануари “ Неготино

Благодарност упатуваме и до фирмите „ Си Мар “ Војшанци и Автошколата „ 15 Јануари “ Неготино

   Благодарност упатуваме и до фирмите „ Си Мар “ Војшанци за донацијата на пакети со хигиенски производи кои ќе бидат донирани на оние на кој му е најпотребно.

Благодарност и до Автошколата „ 15 Јануари “ Неготино за донацијата на пакетчиња со средства за лична хигиена како и топли напитоци ( чај ) и мултивитамини.

Општина Неготино покажува дека има општествено одговорни компании кои помагаат во овие моменти.

#ОстаниДома


     

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.