Волонтерите од општина Неготино и денес се на терен.

Волонтерите од општина Неготино и денес се на терен.

    По доставените пакети со средства за лична хигиена во Војшанци и Пепелиште денес донирани се пакети за социјално загрозените семејства од населеното место Криволак. Тимовите и во следниот период ќе бидат на терен и ќе помагаат онаму каде што е најпотребно.

#ОстаниДома

 


     

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.