Општина Неготино упатува огромна благодарност до фирмата „ Венец АД “ Долни Дисан за донацијата

Општина Неготино упатува огромна благодарност до фирмата „ Венец АД “ Долни Дисан за донацијата

   Општина Неготино упатува огромна благодарност до фирмата „ Венец АД “ Долни Дисан за донацијата на заштитна опрема односно заштитни маски кои во овој момент се најпотребни за заштита од корона вирусот.

#ОстаниДома

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.