Увид во работа на терен

Увид во работа на терен

   На првата делница од обиколниот пат од патниот правец Криволак – Пепелиште извршено е тампонирање и е подготвен за асфалтирање во наредните денови
Во населено место Пепелиште при крај е и улицата во должина од 450 метри. На истата при крај е тампонирањето, наместени се рабници долж целата улица.
Следи асфалтирање.
Општина Неготино функционира и е на терен, а вие седите дома и чувајте се!

#ОстаниДома


         

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.