Листа на правни лица кои поднесоа пријава до општина Неготино и кои ќе можат да вршат достава до домашна адреса на територија на општина Неготино


Листа на правни лица кои поднесоа пријава до општина Неготино и кои ќе можат да вршат достава до домашна адреса на територија на општина Неготино и имаат дозвола за работа се следните субјекти:
Ресторани / Пицерии / Сендвичари :

1. Скара „Алф“
2. Ресторан „Балкански“
3. Ресторан „Софра Вељанов“
4. Ресторан „Галарија“ (Технички)
5. Скара „Дамес“
6. Скара „Кај шефот“
7. Скара „Матадор“
8. Пицерија „Ема“
9. Ресторан „Чардак“
10. Гостилница „ХИС СТЕФ“
11. Сендвичара „Бизи Бургер“

 Превозници :

1. Такси „Попан“
2. Такси „Таци“
3. Tакси „ХИТ“
4. Такси „Симона Ангела“

 Маркети / Колонијални продавници:

1. „Алеко“ Комерц
2. ТП „Симона“ Колонијал
3. „Кока“ маркети
4. „Рива“ маркети
5. „Рико Мак“
6. ДДВ „С-Ване“ Криволак
7. „Саше Комерц“ – Пепелиште
8. „Риком“ – Пепелиште
9. „Сања Горан“ Дооел – Пепелиште
10. „Травел Владе“ – Пепелиште
11. „Марба“

#ОстаниДома
#ЗаштитиСЕ


Leave a Reply

Your email address will not be published.