„ Бутик Смајли “ Неготино со донација од 30 000 денари


  И фирмата „ Бутик Смајли “ Неготино се вклучи во акцијата и се одзва на повикот на општина Неготино за доделување на помош со цел за справување со ширењето на Корона вирусот во општина Неготино. Имено, оваа компанија донираше 30.000 денари, средства кои општина Неготино ќе ги искористи за набавка на прехранбени производи и средства за лична хигиена кои подоцна ќе бидат распределени онаму каде е најпотребно. Воедно упатуваме огромна благодарност за оваа донација.

Leave a Reply

Your email address will not be published.