Денеска четврто дезинфицирање на влезовите на сите згради во Неготино

Денеска четврто дезинфицирање на влезовите на сите згради во Неготино

    Граѓаните да се чувствуваат безбедни и спокојни! Седите дома, почитувајте ги препораките, не се групирајте повеќе лица, држите растојание. Општина Неготино е тука за своите граѓани


Leave a Reply

Your email address will not be published.