Денес се асфалтираше улица со должина од 450 метри во населено место Пепелиште. Со тоа се комплетира целиот проект за изградба на оваа улица

Денес се асфалтираше улица со должина од 450 метри во населено место Пепелиште. Со тоа се комплетира целиот проект за изградба на оваа улица

  Во текот на утрешниот ден овде ќе се доврши со сите градежни активности! Наредната недела очекувам започнување со асфалтирање на главната улица во населено место Тремник и првата делница од локалниот пат Криволак – Пепелиште.

 

 

       


Leave a Reply

Your email address will not be published.