Примивме донација од тетовската компанија „Еколог интернационал“ и семејството Дестани

Примивме донација од тетовската компанија „Еколог интернационал“ и семејството Дестани

  Се работи за донација од 15 таблети за деца од основните училишта кои потекнуваат од социјално загрозени семејства. Овие таблети ќе им помогнат дечињата да ги следат онлајн часовите додека трае вонредната сoстојба.


Leave a Reply

Your email address will not be published.