Градскиот пазар Неготино во четврток 30.04.2020 ќе работи


Советот на општина Неготино, по препорака на Општинскиот штаб за заштита и спасување денес донесе одлука за повторно отварање на градскиот пазар.

Во четврток право да изложат свои производи на продажба ќе имаат пазарџиите од неготинската општина.

2 m Пазарџиите и купувачите задолжително да носат заштитни маски и да држат растојание.

Општина Неготино и ОВР Неготино ќе имаат засилени контроли за почитување на препораките за заштита од Корона вирусот.

#ЗаштитиСе


Leave a Reply

Your email address will not be published.