Донација од 200 пакети прехрамбени производи за ранливата категорија на граѓани

Донација од 200 пакети прехрамбени производи за ранливата категорија на граѓани

  Денес општина Неготино прими донација од 200 пакети прехрамбени производи за ранливата категорија на граѓани погодени од кризата настаната од коронавирусот. Донираните пакети волонтерите ќе ги достават до домаќинствата во деновите што следат.

Оваа донација до општина Неготино ја испратија фамилијата Заеви за што јавно им упатувам благодарност за хуманиот гест.

Само заедно сплотени ќе изнајдиме решенија за сите предизвици кои ни претстојат во периодот што следи


Leave a Reply

Your email address will not be published.